top of page

Jadłospis tygodniowy 01-05.09.2025


ree

PONIEDZIAŁEK

ZUPA: Barszcz biały

TRAD: Karkówka pieczona, podana z sosem pieczarkowym, podana z ziemniakami i surówką

WEGE: Sałatka makaronowa z bazyliowym pesto, mini mozzarellą pomidorem malinowym

 

WTOREK

ZUPA: Krem z cukinii z groszkiem ptysiowym

TRAD: Pieczeń rzymska z indyka podana z pomidorowo-ziołowym sosem, ziemniakami i surówką

WEGE: Pieczeń z soczewicy i boczniaków, podana z pieczarkowym sosem, ziemniakami i surówką

 

ŚRODA

ZUPA: Krupnik jaglany z ziołami (vegan)

TRAD: Cygaro z piersi kurczaka z pieczarkami i mozzarellą, podana z ziemniakami i surówką

WEGE: Wegański „szczęśliwy talerz rozmaitości” (vegan)

 

CZWARTEK

ZUPA: Barszcz czerwony zabielany

TRAD: Gulasz wieprzowy z warzywami, podany z kluskami śląskimi i surówką

WEGE: Wegetariańska lasagne po bolońsku, podana z sałatą z ogórkiem i winegretem

 

PIĄTEK

ZUPA: Grochowa (vegan)

TRAD: Kotlet rybny mielony, podany z ziemniakami i surówką

WEGE: Roladki z cukinii z owsiano-warzywnym farszem, podane na puree z marchewki z nutą curry i surówką (vegan)

 
 
 

Komentarze


Pn-Pt: 10:00 - 17:00

Sb-Nd: zamknięte

ul. Ekologiczna 16 lok. 1, 15-675 Białystok

zamówienia/ dowozy/ rezerwacje:  +48 731 760 939 

 

cateringi/ imprezy/ wydarzenia : +48 535 888 735 

Odwiedź nas na

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 by Lokalna.

bottom of page