Wigilia firmowa, menu I

Gramatury porcji, ceny oraz minimalne ilości zamówieniowe znajdują się w formularzu zamówień.


MENU I

ZUPA:

Esencjonalny barszcz z buraków z nutą majeranku, podany z pasztecikami z kapustą i grzybami

 

PRZEKĄSKI :

Tatar ze śledzia z ziołami, jabłkiem i czerwoną cebulką na kruchym spodzie

Śledź po staropolsku

Klasyczna domowa sałatka jarzynowa

Tymbaliki z karpia z jajkiem

Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem

Wyrazista i lekko pikantna ryba po grecku

 

DANIE CIEPŁE:

Ręcznie lepione pierogi z nadzieniem z kapusty świeżej i kiszonej oraz aromatycznych grzybów leśnych

Wigilijna duszona kapusta z aromatycznymi grzybami leśnymi i wędzoną śliwką

 

DODATKI:

Pieczywo

 

NA SŁODKO:

Kutia wigilijna z bakaliami oraz nutą miodu i pomarańczą

Szarlotka pachnąca cynamonem