top of page
Gramatury porcji, ceny oraz minimalne ilości zamówieniowe znajdują się w formularzu zamówień.
MENU I
ZUPA:
Esencjonalny barszcz z buraków z nutą majeranku, podany z pasztecikami z kapustą i grzybami
PRZEKĄSKI :
Tatar ze śledzia z ziołami, jabłkiem i czerwoną cebulką na kruchym spodzie
Śledź po staropolsku
Klasyczna domowa sałatka jarzynowa
Tymbaliki z karpia z jajkiem
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
Wyrazista i lekko pikantna ryba po grecku
DANIE CIEPŁE:
Ręcznie lepione pierogi z nadzieniem z kapusty świeżej i kiszonej oraz aromatycznych grzybów leśnych
Wigilijna duszona kapusta z aromatycznymi grzybami leśnymi i wędzoną śliwką
DODATKI:
Pieczywo
NA SŁODKO:
Kutia wigilijna z bakaliami oraz nutą miodu i pomarańczą
Szarlotka pachnąca cynamonem
bottom of page