Gramatury porcji, ceny oraz minimalne ilości zamówieniowe znajdują się w formularzu zamówień.
Przekąski:
„Śledzik” z boczniaka w korzennej marynacie
Marynowany rolmops z bakłażana z cebulką i nori z cebulką i nori
Tofu w nori, w sosie "po grecku"
Wegańska sałatka jarzynowa
Pasta jaglano-pieczarkowa
Wegański dip „serowy”
Smalczyk wegański
Majonez wegański
Pasztet gryczano-grzybowy z wędzoną śliwką
Pieczeń z zielonej soczewicy
Wegański „tatar” z orkiszu z dodatkami
Dania główne:
Pierogi z wędzonym tofu
Boczniaki w kukurydzianej panierce
Gołąbki z jaśminowym ryżem w grzybowym sosie
“Mięso” sojowe duszone w sosie po podlasku z warzywami i pieczarkami b/glut
Chleb na zakwasie własnego wypieku, pełnoziarnisty, z czarnuszką, siemieniem lnianym i pestkami słonecznika