Menu wigilijne

Gramatury porcji, ceny oraz minimalne ilości zamówieniowe znajdują się w formularzu zamówień.

ZUPY:

Barszcz czerwony czysty na zakwasie (słoik 0,9l)

Zupa-krem z leśnych grzybów (słoik 0,9l)

 

PRZEKĄSKI ZIMNE (porcja):

Śledź z wędzoną śliwką 100g

Śledź z grzybami I cebulkę 100g

Śledź z suszonymi pomidorami 100g

Ryba po grecku (100g/ min. 400g),

Tradycyjna sałatka jarzynowa 100g

Kolorowa terrina z ryb morskich, 100g

Tatar z łososia, 100 g

Pstrąg faszerowany w galarecie 100g

Tymbaliki z karpiem, 1szt-80g

Rolada szpinakowa z łososiem 100g

 

PRZEKĄSKI  CIEPŁE (porcja):

Pierogi z kapustą i grzybami, 1szt-45g

Bezglutenowe pierogi z kapustą i grzybami, 1szt-45g

Pierogi kutia, 1szt-45g

Uszka z kapustą i grzybami, 1szt-20g

Bezglutenowe uszka z kapustą i grzybami, 1szt-20g

Uszka z grzybami, 1szt-20g

Drożdżowe paszteciki z kapustą i grzybami, 1szt-45g

Karp smażony 100g

Półmisek smażonych ryb 100g

Wigilijna kapusta z grzybami 100g

Pieczarki faszerowane, 1szt-60g


NA SŁODKO (porcja):

Kutia wigilijna z bakaliami, 100 g