Gramatury porcji, ceny oraz minimalne ilości zamówieniowe znajdują się w formularzu zamówień.
ZUPY:
Barszcz czerwony czysty na zakwasie (słoik 0,9l)
Zupa-krem z leśnych grzybów (słoik 0,9l)
PRZEKĄSKI ZIMNE (porcja):
Śledź z wędzoną śliwką 100g
Śledź z grzybami I cebulkę 100g
Śledź z suszonymi pomidorami 100g
Ryba po grecku (100g/ min. 400g),
Tradycyjna sałatka jarzynowa 100g
Kolorowa terrina z ryb morskich, 100g
Tatar z łososia, 100 g
Pstrąg faszerowany w galarecie 100g
Tymbaliki z karpiem, 1szt-80g
Rolada szpinakowa z łososiem 100g
PRZEKĄSKI CIEPŁE (porcja):
Pierogi z kapustą i grzybami, 1szt-45g
Bezglutenowe pierogi z kapustą i grzybami, 1szt-45g
Pierogi kutia, 1szt-45g
Uszka z kapustą i grzybami, 1szt-20g
Bezglutenowe uszka z kapustą i grzybami, 1szt-20g
Uszka z grzybami, 1szt-20g
Drożdżowe paszteciki z kapustą i grzybami, 1szt-45g
Karp smażony 100g
Półmisek smażonych ryb 100g
Wigilijna kapusta z grzybami 100g
Pieczarki faszerowane, 1szt-60g
NA SŁODKO (porcja):
Kutia wigilijna z bakaliami, 100 g