
PONIEDZIAŁEK
ZUPA: Pomidorowa z makaronem
TRAD: Chilli con carne, podane ze świeżą kolendrą, kleksem śmietany i ryżem jaśminowym
WEGE: Chilli sin carne, podane ze świeżą kolendrą, kleksem śmietany i ryżem jaśminowym
WTOREK
ZUPA: Krupnik z koperkiem
TRAD: Kotlet schabowy, podany z ziemniakami i surówką z kapusty
WEGE: Kapusta duszona z pieczarkami, podana z ziemniakami
ŚRODA
ZUPA: Neapolitańska z makaronem
TRAD: Pieczone udo z kurczaka faszerowane, podane z ziemniakami i surówką
WEGE: Potrawka z czerwonej soczewicy z warzywami, podana z ziołowym pęczakiem i colesławem
CZWARTEK
ZUPA: Toskańska z fasolką
TRAD: Kotlet mielony, podany z ziemniakami i surówką z buraczków
WEGE: Leczo z cukinii z wędzonym tofu, siemieniem lnianym i pestkami słonecznika, podane z makaronem penne
PIĄTEK
ZAMKNIĘTE Z POWODU ŚWIĄT
コメント