top of page
Zdjęcie autoralokalnabistro

Jadłospis tygodniowy na 20-24.02.2023


PONIEDZIAŁEK

ZUPA: Ogórkowa

TRAD: Skrzydełka pieczone, podane z ziemniakami i surówką

WEGE: Kotlety z boczniaków i soczewicy, podane z ziemniakami i surówką


WTOREK

ZUPA: Kalafiorowa

TRAD: Ragout wołowe z warzywami, podane z kaszą gryczaną niepaloną i surówką z buraczków

WEGE: Ragout wegetariańskie z ciecierzycą, podane z kaszą gryczaną niepaloną i surówką z buraczków


ŚRODA

ZUPA: Pieczarkowa

TRAD: Nuggetsy z piersi kurczaka z ziołowym dresingiem, ziemniakami i surówką

WEGE: Mix sałat z zieloną soczewicą, gruszką i serem blue, podany z miodowo-cedrowym winegretem


CZWARTEK

ZUPA: Gołąbkowa

TRAD: Bitki wieprzowe duszone w cebulowym sosie, podane z kaszą jęczmienną perłową i surówką

WEGE: Domowa pizza z pieczarkami, oliwkami i rukolą


PIĄTEK

ZUPA: Ziemniaczana z kminkiem

TRAD: Makaron penne z sosem puttanesca z tuńczykiem

WEGE: Makaron penne z sosem puttanesca z oliwkami i kaparami


Ostatnie posty

Zobacz wszystkie

コメント


bottom of page