Jadłospis tygodniowy, 21-25.04.2025
- lokalnabistro
- 17 kwi
- 1 minut(y) czytania

zdjęcie poglądowe
PONIEDZIAŁEK
Bistro będzie zamknięte.
Życzymy wesołych świąt 😊
WTOREK
ZUPA: Ogórkowa
TRAD: Schab pieczony z chrzanowym sosem, podany z ziemniakami i sałatką szwedzką
WEGE: Sałatka makaronowa ala’ caprese z pomidorkami cherry i bazyliową emulsją
ŚRODA
ZUPA: Krupnik jaglany z ziołami (vegan)
TRAD: Panierowana pierś z kurczaka, podana z ziemniakami i sałatą ze śmietaną i szczypiorkiem
WEGE: Wegański szczęśliwy talerz rozmaitości
CZWARTEK
ZUPA: Z fasolką szparagową
TRAD: Pieczeń rzymska z indyka, podana z pomidorowo-ziołowym sosem, ziemniakami i surówką
WEGE: Tarta ze szpinakiem, fetą i pomidorkiem cherry, podana z sałatą z warzywnym julienne i winegretem
PIĄTEK
ZUPA: Kwaśnica (vegan)
TRAD: Miruna w sosie po grecku, podana z ziemniakami i surówką
WEGE: Tofu w nori w sosie po grecku, podana z ziemniakami i surówką (vegan)
Comments