top of page

Jadłospis tygodniowy, 21-25.04.2025

zdjęcie poglądowe

PONIEDZIAŁEK

Bistro będzie zamknięte.

Życzymy wesołych świąt 😊

 

WTOREK 

ZUPA: Ogórkowa

TRAD: Schab pieczony z chrzanowym sosem, podany z ziemniakami i sałatką szwedzką

WEGE: Sałatka makaronowa ala’ caprese z pomidorkami cherry i bazyliową emulsją

 

ŚRODA

ZUPA: Krupnik jaglany z ziołami (vegan)

TRAD: Panierowana pierś z kurczaka, podana z ziemniakami i sałatą ze śmietaną i szczypiorkiem

WEGE: Wegański szczęśliwy talerz rozmaitości

 

CZWARTEK

ZUPA: Z fasolką szparagową

TRAD: Pieczeń rzymska z indyka, podana z pomidorowo-ziołowym sosem, ziemniakami i surówką

WEGE: Tarta ze szpinakiem, fetą i pomidorkiem cherry, podana z sałatą z warzywnym julienne i winegretem

 

PIĄTEK

ZUPA: Kwaśnica (vegan)

TRAD: Miruna w sosie po grecku, podana z ziemniakami i surówką

WEGE: Tofu w nori w sosie po grecku, podana z ziemniakami i surówką (vegan)

 
 
 

Comments


bottom of page