
PONIEDZIAŁEK
ZUPA: Krupnik z kaszą jaglaną i ziołami
TRAD: Kotlet schabowy, podany z ziemniakami i surówką z mieszanej kapusty
WEGE: Sałatka na ciepło z pieczonym burakiem, serem bałkańskim, kuskusem perłowym i prażonymi pestkami, skropiona winegretem
WTOREK
ZUPA: Zupa krem z buraka z groszkiem ptysiowym
TRAD: Podudzia z kurczaka pieczone, podane z ziemniakami, surówka
WEGE: Domowa pizza z pieczarkami, warzywami i oliwkami
ŚRODA
ZUPA: Ogórkowa
TRAD: Gulasz z indyka z warzywami, podany z kaszą jęczmienną perłową i surówką z buraczków
WEGE: Pęczotto z wędzonym tofu i warzywami, podane z surówką
CZWARTEK
Zamknięte z powodu przygotowań świątecznych zamówień
PIĄTEK
Odbiór świątecznych zamówień
Comentarios