zdjęcie poglądowe
PONIEDZIAŁEK
ZUPA: Neapolitańska z makaronem
TRAD: Karkówka pieczona, podana z pieczarkowym sosem, ziemniakami i surówką
WEGE: Kapusta duszona z pomidorami i koperkiem, podana z pieczonymi ziemniakami
WTOREK
ZUPA: Pieczarkowa
TRAD: Kotlet pożarski, podany z puree ziemniaczanym i sałatą ze szczypiorkiem i śmietaną
WEGE: Sałatka z ziołową kaszą jaglaną, jajkiem, pomidorem, małosolnym ogórkiem i ziołowym dresingiem
ŚRODA
ZUPA: Ribollita- Toskańska zupa z fasolką
TRAD: Makaron penne z kurczakiem i pieczarkami w śmietanowym sosie z rukolą
WEGE: Wegański „szczęśliwy talerz rozmaitości”- zapytaj kelnera co pysznego przygotowaliśmy tym razem (vegan)
CZWARTEK
Bistro Lokalna będzie nieczynne
PIĄTEK
Bistro Lokalna będzie nieczynne
Comments