
PONIEDZIAŁEK
Bistro będzie nieczynne z powodu świąt
WTOREK
ZUPA: Barszcz ukraiński z fasolką perłową
TRAD: Nuggetsy z piersi kurczaka, podane z ziemniakami i surówką
WEGE: Kotleciki z kalafiora, podane z ziemniakami i surówką
ŚRODA
ZUPA: Kapuśniak z kiszonej kapusty
TRAD: Udziec z indyka duszony po podlasku z warzywami, podane z ziemniakami i surówką
WEGE: Wegański szczęśliwy
CZWARTEK
ZUPA: Porowa na maśle
TRAD: Sztuka mięsa z jarzynką w chrzanowym sosie, podana z ziemniakami i surówką
WEGE: Dahl z grochu ze szpinakiem, podany z pieczonymi burakami i kuskusem perłowym, oraz surówką z białych warzyw, orzechów i granata
PIĄTEK
ZUPA: Szczawiowa z jajkiem
TRAD: Pulpeciki rybne w sosie koperkowym, podane z kaszą jęczmienną perłową i surówką z buraczków
WEGE: Aromatyczny pilaw z warzywami i sojowym mięsem
Commenti